Salt Marsh Cohousing
The decision to use copper extensively on the Coastal Cohousing Community project was a carefully considered one, as low maintenance and long durability were high on the owners’ list of priorities.  ReVision Energy had the unique challenge of integrating a high-performance solar energy array on top of the beautiful copper roof, using special fasteners that ‘dimple’ but do not puncture the copper, so as to maximize the lifetime of the roof system.

The ease of adapting copper to a variety of conditions and configurations allowed the architects to design all eaves, rakes, dormers and chimneys entirely in copper. This was both performance-enhancing and an aesthetic benefit. The result is a contemporary interpretation of the classic New England building form.

Full story is available here: http://www.copper.org/applications/architecture/awards/winners.html